Advies? 0634138432

Mijn successen

 

Klanten over Guido Reusen

 

Financieringsaanvragen:

Bedrijven die mij inschakelden voor hun financieringsaanvraag of -advies ervaarden flinke plussen. Ze bespaarden veel tijd bij de aanvraag en konden zich volledig op hun eigen bedrijf focussen. Daarnaast waren ze aanzienlijk voordeliger uit, doordat ik alle ins en outs ken van financieringen, precies weet welke bijkomende tarieven/kosten er zijn en welke voorwaarden wel en niet reëel zijn.

Ondernemerscoaching:

Er zijn diverse (startende) ondernemers die een coachtraject succesvol gevolgd hebben.

Vimabo logo.JPG

Financiering aankoop huurpand Vimabo in Dinxperlo 


‘Guido: veel kennis, goed netwerk, snel schakelen, persoonlijk en duidelijk, doorzetten, gaat voor klantbelang, recht toe recht aan en een goede regisseur’

www.vimabo.eu

logo.jpg

Financiering voor verduurzamen bedrijf  en uitbreiding werkkapitaal voor groei
WEWI Ruurlo
 

Wij hebben wederom mogen ervaren hoe betrokken en resultaatgericht met concrete actieplannen een totaalplaatje is gerealiseerd met passende financieringsoplossingen waarbij mogelijkheden zoals TEK-regeling ook zijn aangedragen door Guido tijdens ons groeitraject naar het verduurzamen van het bedrijf.

www.wewi.nl

De ververij.jpg

Nieuwbouw bedrijfsverzamelunit De Ververij Ambachtschilders Borculo


De Ververij Ambachtsschilders is een schildersbedrijf en wilde graag verhuizen van een huurpand naar een kooppand. Ik heb Dennis en Chantal begeleid bij de financiering van het kooppand. 
Ik kreeg de volgende feedback terug:
Guido heeft ons wegwijs gemaakt in het financieringstraject. De lijnen waren erg kort en hij handelde zeer slagvaardig. Het proactief meedenken hebben we als prettig ervaren.
www.De Ververij.nl

 

logo hamicon.jpg

Nieuwbouw bedrijfshal en uitbreiding machinepark Hamicon B.V. Gaanderen

 

Ik kreeg een mooie feedback terug: ‘Er komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Daarnaast loop je tegen veel dingen aan die voor ons volledig nieuw zijn of waarvan je te weinig kennis van hebt. Daarom is het fijn dat we Guido vanaf de beginfase van het project ingeschakeld hebben zodat hij ons goed kon helpen om dit plan op een juiste wijze aan te pakken.  Hij heeft ons proactief en op een persoonlijke manier begeleidt. Geen vraag was voor hem te veel! Dit geeft ons rust en wij konden focussen op ons eigen werk’.

www.hamicon.nl

 

logo GB website.png
Vastgoedfinanciering GB Omheining B.V. Doetinchem
 

Ik kreeg een mooie feedback van eigenaar Gijs Berendsen terug: ‘Omdat je niet weet waar je als eerste aan moet beginnen is het inzichtelijk maken wat financieel verstandig is en het maken van een compleet stappenplan erg belangrijk. Daar heeft Guido mij van a tot z hierbij geholpen. Ook heeft Guido geholpen bij het in kaart brengen van risico’s en de afweging hiervan. Fijn dat hij wel mij de keuzes zelf laat maken. Ik werd getriggerd om goed na te denken omdat Guido waar nodig kritisch is. Dit met als doel om tot een haalbaar plan te komen. Daarnaast is Guido van ‘afspraak is afspraak’, ook naar financiers toe.

GB omheining

logo willemsen.png
Bedrijfsfinanciering automobielbedrijf Willemsen BV Silvolde
 

Automobielbedrijf Willemsen BV heeft grond gekocht naast de showroom. Hierdoor is het bedrijf minder afhankelijk geworden van de gehuurde grond waar nu de verkoopauto’s staan. Goed voor de continuïteit en uitstraling van het bedrijf.

Ondanks dat banken terughoudend zijn met het verstrekken van financieren in de autobranche is er snel een passende bankfinanciering geregeld. Succesfactoren waren goede voorbereiding, samenwerking, actief regisseren en duidelijke afspraken maken met alle betrokken partijen.

Automobielbedrijf Willemsen

Schermafbeelding 2022-04-15 165505.jpg

Bedrijfsfinanciering unit bedrijfsverzamelgebouw Van Exel Renovatie & Installatie Doetinchem

Walter van Excel, eigenaar van het bedrijf Van Exel Renovatie & Installatie uit Doetinchem, is gespecialiseerd in verkoop en aanleg van zonnepanelen. Hij had een huurpand en is trots dat hij sinds kort in Doetinchem een eigen unit heeft in een nieuw bedrijfsverzamelgebouw. Uiteraard worden er binnenkort nog zonnepanelen geïnstalleerd.

Er is een stap gemaakt van een huurpand naar een kooppand. Ik kreeg bij het bedrijfsbezoek het volgende terug van de ondernemer: ‘Ik koos er bewust voor om voor de financiering niet alles zelf uit te zoeken en gewoon lekker bezig te blijven met mijn eigen werk. Guido regelt het gewoon goed’. Hij heeft een tip voor andere ondernemers: ‘schoenmaker blijf bij je leest!’.

logo AVE.jpg

Bedrijfsfinanciering energieneutraal bedrijfspand AVE Gevelbouw B.V. Doetinchem
 

Ik ben trots op de feedback die ik van directeur IJmert Versteegt na dit traject terugkreeg:

‘Zelf had ik dit werk niet kunnen doen. Door het inschakelen van Guido is er in samenwerking met de accountant in een korte tijd een goed onderbouwd plan bij de verschillende banken gepresenteerd. Dit scheelt mij erg veel tijd en ik kwam er niet aan toe. Guido regelt alles en zorgt er ook voor dat het juiste resultaat behaald wordt. Alle randzaken neemt Guido uit handen. Precies wat je als ondernemer wilt hebben.’

AVE Gevelbouw B.V.


.
Onroerend goed financiering horecapand Setz uit Aalten


Eigenaar Dolf Setz van Horeca bedrijf Setz huiskamer & sltijerij in Aalten gaf mij de volgende review:

Naar aanleiding van een adviesgesprek met  de  accountant ben ik in contact gekomen met Guido. Hij heeft ervoor gezorgd de bankfinanciering bij een nieuwe financieringspartij is ondergebracht met aanzienlijke lagere financieringslasten. Het blijkt dus dat financieren in de horecabranche midden in de coronatijd toch kan.

Guido heeft het proces goed en actief opgepakt en aangezien dit werk niet mijn dagelijks werk is, mij alles steeds goed uitgelegd. Het heeft mij goed geholpen dat hij ook op de juiste momenten contacten met financiers, accountant en notaris heeft onderhouden, hierdoor viel bij mij de druk van de schouders die deze onzekere tijd met zich mee bracht.

Door ook de verzekeringspolissen na te kijken heeft dit ervoor gezorgd  dat de kosten van de verzekeringen fors zijn gedaald.

Kortom ik ben erg blij met zijn dienstverlening.

setz


 

Caravan Service Oost Nederland.JPG

Financiering bedrijfspand Caravan Service Oost Nederland uit Wehl

 

Caravan Service Oost Nederland is een specialist voor caravanreparatie en -onderhoud. Eigenaar Jacob Barmentloo van Caravan Service Oost Nederland heeft het bedrijfspand in Wehl gekocht van zijn verhuurder.

Ik kreeg van Jacob terug:
Guido is een prettig persoon met veel kennis. Hij ontzorgt bij het aankoop- en financieringsproces. Guido verzorgde de contacten met bank, gemeente, notaris en taxateur. Dit bespaart mij veel tijd, zodat ik gewoon verder kon met mijn eigen werk.

Caravan Service Oost Nederland

Wewi Ruurlo.JPG
Financiering Wewi - bedrijfsverplaatsing metaalbedrijf Lochem naar Ruurlo
 

Wewi is een gespecialiseerd metaalbedrijf en heeft in de regio's Achterhoek en Twente een sterke positie verworven op het gebied van CNC-draaien en frezen. Vanuit Lochem verhuizen de eigenaren Wim Heinen en Wesley Heilig binnenkort naar Ruurlo, omdat ze meer ruimte nodig hebben. Ik heb de ondennemers begeleid met de voorbereiding van de bedrijfsverplaatsing. 

Ik kreeg van de eigenaren terug:

Guido, wij hebben jou ervaren als iemand met verstand van zaken en een goede organisator voor wat betreft het uitzetten van de tijdlijnen, je bleef er bovenop zitten.
Snelle en duidelijke communicatie via persoonlijk contact, whatsapp, mail en telefoon.
Je hebt meerdere mogelijkheden onderzocht om tot een financiering te komen en doordat je onze cijfers duidelijk hebt vertaald naar de bank toe, heeft  de financiering snel en goed geregeld kunnen worden.
Je staat ook na de begeleiding steeds open voor vragen en je reageert snel en doordacht.
Wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen!

wewi.nl

Ondernemerscoaching BKG Training & Consultancy B.V. uit Lichtenvoorde
 

Een mooie referentie van Bram Klein Gunnewiek:

Ik heb Guido ervaren als een zeer prettige coach. Naast gedegen advies, zet hij met name jezelf ook aan het denken. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Naast coach is Guido ook een bruggenbouwer. Hij heeft mij in contact gehad met een aantal (potentiele) afnemers.

bkgconsultancy.nl

logo.jpglogo.jpg
Ondernemerscoaching Gaaf Bloembinder Winterswijk
 

Hoe heeft Jeroen Slotboom zijn bedrijf laten groeien en wat ik terugkreeg van hem: 

Ruim een jaar geleden begon ik mijn avontuur als ondernemer in een shop in shop concept. Ik was al 25 jaar bloemist en dacht het allemaal zelf wel te weten. Ik kwam er al snel achter dat een eigen bedrijf runnen meer is dan alleen mijn creativiteit laten zien. Ik kreeg het aanbod om een coachings-traject in te gaan, speciaal voor startende ondernemers. Dit heb ik met beide handen aangegrepen, zo kwam Guido Reusen van Financieel doordacht op mijn pad.

Door met regelmaat met hem te sparren over het ondernemerschap, ontdekte ik dat ik wat zakelijker moest worden. Ik was "bang" dat ik daardoor ook minder aardig zou zijn voor mijn klanten. Guido liet mij inzien dat zakelijk zijn niet betekende dat ik niet alles kon blijven doen voor mijn klanten, maar dat ik ook voor mezelf en mijn eigen bedrijf moest gaan staan. De klanten hebben er eigenlijk niks van gemerkt en ik ben wel anders gaan kijken naar mijn eigen winkel. In maart werd het spannend, de coronatijd brak aan en dat gaf wel even wat stress. Hoe zou het gaan met een startend bedrijf. Ik heb mijn stress en angst om weten te buigen en ben er juist krachtiger uitgekomen, ik ben creatief na gaan denken hoe ik mijn  klanten extra goed kon bedienen in deze tijd. Ik heb direct op social media gezet dat het bezorgen gratis was in deze tijd en dat mensen gewoon online konden betalen. De klanten waren direct enthousiast en het was echt super druk.

Guido deed met regelmaat een berichtje en hij kwam zelfs gewoon bij mij in de winkel voor onze afspraken, dit gaf mij extra rust. Ik had gekozen, bij het shop in shop concept, voor een jaarcontract en dat liep ten einde. Ik stond in dubio of ik de stap kon en durfde te maken naar een eigen pand. Ook hier sparde ik over met Guido, hij liet mij inzien dat ik daar veel meer van mijn creativiteit kon laten zien en ik zou daar meer zichtbaar zijn. Daardoor kwam ik veel meer in mijn kracht te staan en heb ik de stap gezet.

Sinds september zit ik in mijn eigen pand en het voelt zo ontzettend goed dat ik het "gewoon" gedaan heb. Ik blijf continu in ontwikkeling en als ondernemer moet ik nog best wat leren, soms ook "alleen" al het kijken naar wat ik bereikt heb. Ik kan en zal iedereen aanraden om zo'n coachingstraject te volgen, het is goed dat iemand je een spiegel voor houdt. 

Ik ga na afronding van het coaching middels een subsidievoucher van De Startversneller zeker met het coaching verder

Gaaf Bloembinder

 

Henk Jan te Brake financiering bedrijfswoning Achterhoek Eibergen.png

Financiering bedrijfswoning en bedrijfshal Te Brake Tuintotaal Eibergen


Ik kreeg van Henk-Jan te Brake een mooie referentie:
“Het fijne is dat door zijn persoonlijke benadering een mooi netwerk van diverse personen is ontstaan, dat als een team heeft samen gewerkt. Het heeft geresulteerd in verbinding en vertrouwen in en met elkaar en tot aankoop en uitbreiding van ons bedrijf.”

“Ik had geen idee wat je allemaal nodig hebt voor een zakelijke financieringsaanvraag. Guido regelt het en ontzorgt mij, waardoor ik met mijn vak kan bezighouden. Door samenloop van externe omstandigheden heeft het proces wat langer geduurd, maar door steun van Guido en de bank en het vertrouwen in elkaar, is het goed geregeld.  

te brake tuintotaal

 

 Kluswijs.JPG
Financiering bedrijfsovername bouwmarkt Kluswijs in Ruurlo


Financieel Doordacht adviseert en begeleidt de overnamefinanciering van Kluswijs in Ruurlo.  De totale financiering is door middel van een stapelfinanciering van meerdere financiers tot stand gekomen. 

Wat Financieel Doordacht van de nieuwe eigenaar Arjan Meulenveld terugkreeg:
"Zeer betrokken organisatie! Kan goede begeleiding op maat faciliteren en denkt met je mee. Alle opties zijn bespreekbaar en niets is onmogelijk.

  
www.kluswijs

 

saleshuis reinders.JPG
Ondernemerscoaching De Startversneller
Mark Reinders: Saleshuis Reinders in  Groenlo

Het duurde even voordat ik open stond voor het startversnellerstraject. Achteraf ben ik erg blij dat ik toch die stap heb gezet. Dit is voor een groot deel toe te kennen aan Guido Reusen van Financieel Doordacht. Hij kan je op een prettige manier een spiegel voor houden. Gevolg? Betere keuzes, meer rust en een goed overzicht. Dit traject heb ik afgesloten, maar de samenwerking blijft zeker bestaan.


www.saleshuisreinders

semso.jpg

Ondernemerscoaching De Startversneller
Niek Ressing en Lucas Heezen Semso in Lichtenvoorde

In de eerste jaren als ondernemer loop je tegen verschillende uitdagingen aan. Zaken die voor ervaren ondernemers inmiddels bij de normale gang van zaken horen moet je als “jonge” ondernemer leren. 2019 was voor Semso een jaar waarin veel van deze uitdagingen bij elkaar kwamen.

Eind 2018 zijn wij met Guido in contact gekomen en hebben we het project rondom de startversneller opgestart. De timing kon achteraf gezien niet beter.  Guido heeft ons op verschillende vlakken gecoacht, van financieel beheer tot het ontwikkelen van nieuwe diensten. We hadden zelf altijd het initiatief in welke onderwerpen we wilden behandelen. Guido heeft hierin goed meegedacht en goed en snel toepasbare adviezen gegeven. We hebben zelf altijd het gevoel gehad wel de controle te hebben over het traject en zagen vaak snel resultaat van acties naar aanleiding van de gegeven adviezen.

 Wij hebben mede dankzij Guido hele mooie stappen mogen maken. Door het inzicht dat we nu hebben en op basis van de KPI’s die we voor 2020 samen hebben bepaald gaan wij 2020 met het volste vertrouwen tegemoet. Het verschil met andere jaren is, dat dit vertrouwen niet is gebaseerd op een onderbuikgevoel maar op feiten en reëele scenario’s.

 Wij hebben de samenwerking met Guido als prettig en erg productief ervaren. Wij gaan in 2020 als de startversneller is afgelopen, zeker met het coaching verder.

www.semso.nl

Vimabo Financieel Doordacht lease.JPG

Bedrijfsadvies en bemiddeling lease
Vimabo Metal Industry B.V. in Dinxperlo 

Vimabo is een groeiend allround metaalbedrijf. Vimabo onderscheidt zich door kwaliteit, snel  schakelen en flexibel in te spelen op de wensen van de klant. Om de groei te kunnen realiseren heeft directeur Marcel Lupé Financieel Doordacht ingeschakeld.  

Wat Financieel Doordacht terug kreeg van Marcel Lupé:
‘Ik ben een gevoelsmens en bij het eerste gesprek was er direct een klik. Guido is een sparringpartner en kijkt verder dan alleen de financiering van de aanschaf van een machine. Hij heeft verstand van zaken. Mij spreekt het bijzonder aan dat hij in een persoonlijk gesprek bespreekt wat voor financieringsvorm het beste is en uiteindelijk uit de diverse lease-aanbiedingen een keuze maakt die het beste bij mij en mijn bedrijf past . Dit krijg je niet wanneer je via een site van een financier een aanvraag indient door paar getalletjes in te tikken. Guido blijft mijn sparringpartner voor de financiële zaken.’

http://www.vimabo.eu

Pastelle Beauty.JPG
Ondernemerscoaching De Startversneller
Pascale Huis in het Veld: Pastelle Beauty in Groenlo

Guido heeft mij benaderd om deel te nemen aan de Startversneller en het leek mij dan ook vanzelfsprekend om hem als coach te kiezen. Mede omdat Guido mij volgens mij zou kunnen coachen en helpen op financieel gebied, iets waar mijn interesse als schoonheidsspecialist niet van nature ligt. Na een eerste gesprek klikte het eigenlijk meteen. De coachgesprekken heb ik als motiverend ervaren. Dat Guido mij soms uit mijn comfort zone kon halen, mij op punten wees waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben, heeft me veel steun en vertrouwen gegeven in het oppakken van zaken voor mijn onderneming. Zijn netwerk is enorm groot en zo wist hij altijd wel weer iemand die zou kunnen helpen bij de vragen die ik nog graag beantwoord wilde hebben. Hij heeft mij ook gewezen op een training en/of cursus die voor mijn bedrijf nuttige zouden kunnen zijn. Mede door Guido heb ik het traject bij De Startversneller succesvol kunnen afronden. Ik kan nu vol vertrouwen in de toekomst en in mezelf volgende stappen maken om mijn bedrijf succesvol voort te zetten.

http://www.pastellebeauty.nl

Robben.JPG
Toekomstgerichte bedrijfsfinanciering Robben Schilder Stoffeerder Stylist 
Maarten en Carla Robben te Ulft:
 

Ons bedrijf, dat al 95 jaar geworteld is in Ulft, heeft de laatste jaren belangrijke wijzigingen ondergaan; van een traditioneel schildersbedrijf met verfwinkel zijn we getransformeerd naar een bedrijf in de woonbranche die “van je huis een echt mooi (t)huis wil maken”.

We hebben hoog ingezet op het vakmanschap van de Schilder, de Stoffeerder en de Stylist. Hiervoor hebben we ons als partner aangesloten bij de retail organisatie Home Made By_. Home made By_ is leverancier van een hoogwaardige collectie maatwerk materialen en dienstverlening voor de aankleding, inrichting en onderhoud van het huis, waarbij we als lokale ondernemer opereren onder onze eigen naam. Het personeelsbestand van de Schilders, de Stoffeerder en de Stylisten hebben we voor elke discipline op een vakkundig peil echter was onze winkel nog een “verfwinkel” en daarmee de grote dissident in onze nieuwe look.

Om van onze bestaande verfwinkel een plaats te maken voor het atelier van de vakman Schilder, de stalenbibliotheek van de Stoffeerder en de werkplek van de Stylisten hebben we bij onze huisbankier aangeklopt voor een uitbreiding van de bestaande financiering om onze nieuwe winkel te kunnen realiseren en tevens het vloeroppervlak uit te breiden naar 400m2.

We kwamen er achter dat onze huisbankier geen vaste partner meer is voor de totaalfinanciering van ons bedrijf. Waar vroeger de kennis van de ondernemer voor de bank een doorslag gaf, zijn nu cijfers van de onderneming en de branche waarin het zich bevind doorslaggevend; een teleurstellende, maar wel begrijpelijke constatering.

We hebben Guido ingeschakeld en hij heeft ons vervolgens perfect, met veel Achterhoekse nuchterheid en kennis, geleid door het doolhof van banken en externe financiers. Tevens, en nog belangrijker dan de noodzaak van onze verbouwing, was de helicopterview van Guido over ons bedrijf waarbij er enkele kritische noten gekraakt zijn en waaruit blijkt we als ondernemer op den duur bedrijfsblind worden voor sommige zaken.

Het resultaat is dat we nu aan de vooravond staan van een ingrijpende verbouwing waarmee we een gezonde toekomst tegemoet gaan die tevens klaargestoomd wordt voor onze zoon; de 4e generatie Robben. Uiteraard blijft Guido, op ons verzoek, waken over lopende bedrijfsfinancieringen en nog te realiseren toekomstwensen.

www.robben.nl

Logo HKW.JPG
Ondernemerscoaching De Startversneller
Bas Hoogstede Jeneverstokerij  Het Koperen Huwelijk in Heelweg

Bij de opstart van jeneverstokerij ‘Het Koperen Huwelijk’ was het een hele uitdaging om alles als ZZP’er goed te gaan organiseren. Gelukkig kwam ik in aanraking met de Startversneller en kon kiezen uit meerdere coaches, maar koos uiteindelijk voor Guido Reusen van Financieel Doordacht en dit bleek een goede match. Guido heeft een prettige, informele coachingsstijl, waarbij hij je zelf aan het nadenken zet, maar ook regelmatig wijst op welke vervolgstappen er denkbaar zijn. Dankzij zijn uitgebreide netwerk zijn deze stappen snel te maken. Prettige bijkomstigheid is zijn gedegen achtergrond in financiën, wat na het coachingstraject ook nog van pas kan komen. Ik kan Guido bij iedere starter aanbevelen; je kunt sneller meters maken, maar in een ontspannen sfeer.

 

Vastgoedfinanciering beleggingspand bedrijfsverzamelgebouw Lichtenvoorde 

Financieel Doordacht zorgt voor een fors financieel voordeel en betere voorwaarden bij een herfinanciering van een groot beleggingspand met 40 huurders op een industrieterrein in Lichtenvoorde. 
De huisbankier wilde de klantopslag van de rente binnen enkele weken fors verhogen, ondanks de goede cijfers en zekerheden.  

Na overleg met Financieel Doordacht, tevens huurder, was de conclusie dat een onderzoek voor een herfinanciering bij meerdere financiers zeker de moeite waard zou zijn.  

Ondanks dat de financiers van vastgoed steeds kritischer zijn, waren meerdere financiers geïnteresseerd.
Wat Financieel Doordacht terug kreeg van de eigenaar is: 
“Ik heb niet de kennis van de snelle veranderende regeltjes van de financiers , het heeft ook niet mijn interesse om mij hierin te verdiepen. Ik ben een praktijkman en ondernemer en heb plezier in mijn vak, maar niet in dit soort regelwerk wat mij negatieve energie geeft. Ik kan meer geld met mijn eigen werk verdienen. Guido Reusen heeft het regelwerk volledig uit handen genomen en heeft gezorgd voor een erg goed kredietvoorstel bij een andere financier. Ik kan Guido zeker aanbevelen.  Zowel de accountmanager van de huisbankier en ik hadden overigens erg veel moeite mee dat ik van financier ging veranderen. De relatie van de huisbankier was namelijk wederzijds erg goed, maar het verschil was te groot.” 

 

Logo-zorgboerderij.png

Vastgoedfinanciering bedrijfspand en optimaliseren bestaande financiering bedrijfswoning Winterswijk-Woold               

Remco en Heidi Oonk: zorgboerderij De Olden Gaorden in Winterswijk-Woold

‘Na deze zorgboerderij eerst zes jaar te hebben gehuurd, hebben we hem nu gekocht. Een grote stap, die we dankzij Guido op een goede en verantwoorde wijze hebben gezet. Guido begeleidde ons bij de herfinanciering van de bedrijfswoning en de vastgoedfinanciering van het bedrijfspand. Sterk punt van hem is dat hij moeilijke financiële begrippen begrijpelijk uitlegt. Als we hem moeten typeren komen we op de kernbegrippen open, transparant, no-nonsense, laagdrempelig, kundig en vertrouwd.’

www.oldengaorden.nl

 
Financieel doordacht financiering bedrijfsovername Hoftech.jpg
Financieringsbegeleiding en financiering bedrijfsovername Lichtenvoorde
Rick Harmsen, Hoftech in Lichtenvoorde

In eerste instantie ben ik zelf aan het financieringstraject voor de overname van Hoftech Boomkwekerij Machines begonnen maar al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. 

Toen heb ik Financieel Doordacht benaderd. Na een eerste kennismakingsgesprek heeft Guido een plan van aanpak gemaakt. Ik heb goede hulp gekregen met het doorlopen van alle stappen die nodig zijn om een bedrijfsfinanciering voor de bedrijfsovername rond te krijgen. Het was fijn dat Guido ook (positief) kritische op en aanmerkingen gaf dit houd je scherp. Een meerwaarde is de verkregen extra service die verleend werd zoals hulp bij het opstellen van het ondernemersplan en tips en adviezen ten aanzien van verzekeringen en het overnamecontract.  Guido heeft een bedrijfsfinanciering bij een bank geregeld met goede voorwaarden passend bij mijn bedrijf. Guido blijft mijn businesscoach en financieel klankbord.

www.hoftech.nl

financiering voorraad Achterhoek Gaswinkel.png

Bedrijfsfinanciering voor extra werkkapitaal voor aankoop extra voorraad
Willem Bulten en Marc Hulsebos, H.b. Gaskachels v.o.f. in Zelhem 

Door advisering en bemiddeling van Financieel Doordacht is ons de mogelijkheid geboden om op een duidelijke, snelle en transparante manier bedrijfsfinanciering te creëren. Financieel Doordacht heeft de kortlopende financiële behoefte om het tekort aan cash flow aan te vullen om hiermee de voorraad van onze webshop gaswinkel.com aan te vullen.  Wij kunnen daardoor weer groeien en extra rendement maken.

Guido Reusen heeft ons voor de groei van ons bedrijf in Zelhem een goed advies gegeven. Hij is zeker ook een aanrader voor ondernemers die prettig vinden om periodiek te brainstormen met een externe financieel adviseur. Handig voor bedrijven in de Achterhoek om de spiegel voor gehouden te krijgen.

Wij hebben niet alle ingangen bij financiële partijen. Door begeleiding van Financieel Doordacht  hebben we tijd bespaart en kunnen we weer groeien.   

www.gaswinkel.com