Advies? 0634138432

Bedrijfsfinanciering

 

Gezond passende en succesvolle bedrijfsfinanciering


Een gezonde financiering is de basis voor een gezond en toekomstgericht bedrijf. Of het nu gaat om geld voor de financiering van de start of groei van uw bedrijf, bedrijfspand, werkkapitaal, machines & inventaris, een herfinanciering, duurzame projecten, tijdelijk geldtekort of overname; met mijn jarenlange ervaring presenteer ik altijd een afgewogen keuze uit de verschillende financieringsvormen en aanbieders.

De keuze aan aanbieders is groot: traditionele zoals banken, maar ook  investeringsfondsen, particuliere investeerders die op basis van data financieren. Bij het zoeken naar een geschikte financiering kies ik altijd voor een structurele oplossing, al weet ik als geen ander dat een aspirine de pijn op korte termijn kan verlichten zodat we kunnen zoeken naar een oplossing op lange termijn.

Ik heb een uitgebreid netwerk in de financiële wereld. Ik ken de mogelijke financiers. Ik weet hoe een financier naar de cijfers van uw onderneming kijkt én naar u als persoon en ondernemer. Daardoor dien ik uw financierings-aanvraag in bij die partijen, waar ik voor u tegen de beste voorwaarden en geheel onafhankelijk een financiering kan bedingen. 

De praktijk is dat u soms een mix van diverse soorten financieringen moet samenstellen. In vaktermen noemen we dat een stapelfinanciering. Zo’n pakket van verschillende soorten financieringen samenstellen is voor niet-specialisten complex en vraagt veel kennis, tijd en energie. Het is mijn vak om voor u tot de best passende samengestelde bedrijfsfinanciering te komen. Helemaal onafhankelijk, uitsluitend met uw belang in het vizier.

Duurzame investeringen
 

Steeds meer bedrijven willen impact maken door duurzame, innovatieve projecten met aandacht voor hergebruik materialen, energiebesparende maatregelingen en vermindering CO2-uitstoot. Voor het investeringen in toekomstgerichte groene/duurzame oplossingen bestaan financiële oplossingen.

Ik steek energie in duurzaamheid en groene leefomgeving en weet de weg als het gaat om het vinden van de juiste ‘groene’ financieringsmogelijkheden. 

Beslagen ten ijs en verlies niet langer kostbare tijd


Hoe langer u wacht met het voorleggen van uw financieringsvraag, hoe minder mogelijkheden-, en tijd u heeft om de juiste keuze te maken.

Is de keuze voor een financieringsvorm en aanbieder gemaakt, dan is het zaak dat u beslagen ten ijs komt bij de financier. Ik zorg dat u het juiste verhaal vertelt en dat zaken reëel worden voorgesteld. Maar ook in het vervolgtraject profiteert u van mijn plussen. Ik zorg voor een goede communicatie en rapportage tussen u, financier(s) en bank, sta garant voor korte lijnen en maak dat er snel wordt geschakeld. Zodat u snel vérder kunt met uw bedrijf.