Advies? 0634138432

Financieren duurzame investeringen voor ondernemingen en vastgoed in de Achterhoek Meer winst met minder energie.

Al 326 Achterhoekse ondernemers deden al mee aan de (kosteloze en onafhankelijke) scan van Achterhoek Onderneemt Duurzaam. Welke ondernemers gaan ook investeren? Ik zorg voor de bedrijfsfinanciering. 

Bent u voorbereid op de informatieplicht energiebesparing?  Veel ondernemers moeten voor 1 juli a.s. bij de RVO rapporteren welke energiebesparende maatregelen zijn genomen. Er is 21 mei een bijeenkomst voor ondernemers over duurzaam ondernemen, energiebesparing en de informatieplicht. 
Dit wordt georganiseerd door Achterhoek Onderneemt duurzaam, gezamenlijke ondernemersverenigingen uit de Gemeente Oude IJsselstreek, VNO-NCW Midden en Omgevingsdienst Achterhoek.

Als ondernemer investeert u om uw plannen te realiseren. Naast regionale en landelijke subsidies en financiële regelingen (zie Subsidies en financiële regelingen) is er soms ook externe financiering nodig. Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig en wilt u dit in één keer goed en efficiënt aanpakken door dit regelwerk uit te besteden en tevens een goed kredietvoorstel ontvangen?   

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06-34138432.

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur